Политика на приватност

Ние сме единствените сопственици на информациите собрани на оваа страница. Имаме пристап до / собираме само информации што доброволно ни ги давате преку емаил, или преку cтраницата за регистрација, или друг директен контакт од вас, како прашање за поддршка. Ние нема да ги продадеме или изнајмиме овие информации на никого. Ние ќе ги користиме вашите информации за да одговориме на вас, во врска со вашето барање. Ние нема да ги споделуваме вашите информации со која било трета страна надвор од нашата организација, освен како што е потребно за да го исполниме вашето барање. Во иднина, може да ве контактираме преку емаил за специјални понуди, нови производи или услуги или измени во оваа Политика на приватност, освен ако не ни известите конкретно, дека не сакате да го сториме тоа. 

Нарачки 

Бараме информации од вас на процесот на нарачка. За да купите од нас, мора да наведете информации за контакт (како име, емаил адреса и адреса за испорака) и финансиски информации (како број на кредитна картичка, датум на истекување). Овие информации се користат за Фактурирање и за обработка на вашите нарачки. Ако имаме проблем во обработката на нарачката, ќе ги користиме овие информации за да ве контактираме. Покрај тоа, со поставување нарачка на нашата страница, вие се согласувате да ни дозволите да ве контактираме преку емаил, да споделуваме идеи и информации за слични производи што можат да ве интересираат. Може да се одјавите во секое време. 

Колачиња 

Ние користиме „колачиња“ на оваа страница. Колаче е дел од податоците зачувани на хард дискот на посетителот на страницата за да ни помогне да го подобриме вашиот пристап до нашата страница и да ги идентификуваме повторуваните посетители на нашата страница. На пример, кога користиме колаче за да ве идентификуваме, не треба да се најавувате со лозинка повеќе од еднаш, со што ќе заштедите време додека поставувате последователни нарачки на нашата страница. Колачињата исто така ни овозможуваат да ги следиме и насочуваме интересите на нашите корисници за да го подобриме искуството на нашата страница. Користењето на колаче во никој случај не е поврзано со никакви лични, информации на нашата страница. 

Анкети и натпревари 

Од време на време, нашата страница бара информации преку анкети или натпревари. Учеството во овие истражувања или натпревари е целосно доброволно и можете да изберете дали да учествувате или не. Затоа зависи од вас, доколку сакате да ги дадете овие информации. Бараната информација може да вклучува информации за контакт (како што се име и адреса за испорака) и демографски информации (како поштенски код, ниво на возраст). Информациите на контактот ќе се користат за известување на победниците и доделување награди. Информациите на анкетата ќе се користат за целите на следење или подобрување на употребата и задоволството на оваа страница. 

Ваш пристап до информации и контрола над нив 

Може да се одјавите од какви било идни промотивни контакти од нас во кое било време. Следното можете да го направите во кое било време, контактирајте не преку Цхат, емаил или телефонски број даден на нашата веб-страница: 

  • Погледнете какви податоци имаме за вас, доколку ги има. 
  • Променете / исправете ги сите податоци што ги имаме за вас. 
  • Повелете да ги избришеме сите податоци што ги имаме за вас. 
  • Изразувајте каква било загриженост за нашата употреба на вашите податоци. 

Безбедност 

Ние преземаме стандардни мерки на претпазливост за да ги заштитиме вашите информации за трансакциите. Кога поднесувате чувствителни информации преку веб-страницата, вашите информации се заштитени и преку интернет и офлајн. Каде и да собираме чувствителни информации (како што се податоци за кредитни картички), тие информации се шифрираат и ни се пренесуваат на безбеден начин. Ова може да го потврдите ако побарате икона за заклучување во лентата за адреси и барате „https“ на почетокот на адресата на веб-страницата. Ние не ги чуваме податоците за вашата кредитна картичка на нашите сервери. Додека ние користиме енкрипција за да ги заштитиме чувствителните информации пренесени на интернет, ние исто така ги заштитуваме вашите информации офлајн. Само вработените на кои им требаат информациите за да извршат одредена работа (на пример, наплата или услуга за клиенти) добиваат пристап до лични податоци. Компјутерите / серверите во кои чуваме лични податоци за идентификација, се чуваат во безбедно опкружување. 

Доколку сметате дека не се придржуваме до оваа политика за приватност, ве молиме да контактирате со нас.